perjantai 7. syyskuuta 2012

Villaista ja pehmoista

Vettä satanut koko päivän ja ollaan Helmin kanssa vaan könötetty sisällä, kun uloskaan ei viitsitty lähteä! Takkaa siis lämmitelty ja kaiveltu villaneuleet esiin varaston kätköistä. Pian niitä jo taas tarvitaan ja tänään itse asiassa päälläkin ekaa kertaa villaneule, kun melkoisen kylmä oli meillä sisälläkin. Sukkia en kyllä vieläkään ole innostunut pitämään, kun en niin palelevaa sorttia ole varpaista...:)  hassun näköistä kun muijalla on villapaita ja kaulahuivi, muttei sukkia!!!

Housut:Lindex, neule:Jodhpur

Huivi:Vintage by fe


Tuon päälläni olevan täydellisen pehmeän ja ohuen kashmir-neuleen olen ostanut muutama vuosi sitten Pariisista, Galeries lafayettesta ja se on ikisuosikkini. Niin lämmin, mutta ohut ja untuvan pehmoinen. Suurta rakkautta siis! Olen melkoisen tarkka neulepaidoistani ja takeista ja kyttään haukan lailla tuoteselosteet ennenkuin ostan mitään. Punnitsen tosi tarkkaan materiaalien suhdetta ja hintaa ja pelkkää akryylikuraa en osta ylensä lainkaan. Yritän myös huolehtia tarkkaan kalliimmista neuleistani ja tuulettaa niitä ja säilöä hyvin, jotta ne kestäisivät mahdollisimman pitkään. Neulon myös itse jonkin verran ja olen lankojen laadussa ja materiaaleissa tarkka. Melkoisen huithapeli tunnustan olevani monessakin asiassa, mutta kalliimpien vaatteiden ja kenkien huollossa melkoinen päällepäsmäri...:)

Loppuun sopii vielä hyvin kuva iltateemukini söpöläisestä karhusta, Hertasta... ja nyt auttamaan miesparkaa tuonne alakertaan pakkailussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti