maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maanantaihöpinöitä

Uusi viikko, uudet kujeet! Tänään on nyt sitten hoidettu muuttoilmoitusasiat ja varattu neuvolat lapselle ja itselle... ollaan siis nyt virallisesti myös maalaisia...:) Ajattelin aluksi pitäväni itseni Porilaisena vielä rakenneultraan asti, joka on aivan pian, mutta muutin nyt kuitenkin mieleni ja menen nyt vaan heti täällä neuvolaan ja sitten sinne ultraan heti kun saan ajan. Parempi vaan päästä tutustumaan tulevaan synnytyssairaalaankin kun ultra-kutsu saapuu.

Lunta on taas tupruttanut melkein koko päivän taivaan täydeltä ja alan kyllä olemaan sitä mieltä, että joko riittäisi! Tehtiin siis vaan pieni kävelylenkki koirien ja Helmin kanssa ja luotiin lumet ja muuten ollaankin hengailtu sisätouhuissa.... Helmin päiväuniaikaan mamma herkutteli Ikean täydellisillä kaardemummakorpuilla, ranskalaisella viikunahillolla ja "pikku" teekupilla. Ostettiin kaksi tuollaista Starbucksin mukia Pariisin reissulta ja ne tosiaan vetävät sisäänsä lähes puoli litraa... sopivat siis aamukahvimukeiksi...:)



Nyt siirryn keittiön puolelle raivaamaan tiskit ja muun päivälliskaaoksen, että saa taas hetken päästä alkaa valmistella iltapalaa...:) Välillä tuntuu, että teenkö mitään muuta päivän aikana kuin ruokaa ja mietinkö mitään muuta, kuin että mitä seuraavaksi syötäisiin... kotiäidin arkea siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti