perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivänä

Mukavaa itsenäisyyspäivää, tai meillä pikemminkin itseppäisyyspäivää...:) Lapsi nro ykkönen on löytänyt oman tahdon ja uhma puskee läpi melkein koko ajan. Äidistä tuntuu siltä, että ihan mitä tahansa lapselle ehdottaa, niin vastaus on ei ja raivarithan saadaan jos joku ei menen niinkuin hän haluaisi. Raskasta välillä...:)



Viikot ne vaan on taas vierinyt ja blogimaailma elänyt hiljaiseloa taustalla. Lapset pitävät tämän mamman melko kiireisenä ja päivät hujahtelevat ohi nopealla vauhdilla. Nyt voisin taas ehtiä "harrastukseni" pariin kun mies on koko joulukuun isyyslomalla.

Tänään aloiteltu päivä aamulenkillä mukavan lumisessa ja kuuraisessa maisemassa. Ihanaa kun on lunta, luonto näyttää puhtaammalta ja jouluisemmalta ja illallakin on aavistuksen valoisempaa! Tänään vielä suunnitelmissa pipareiden leivontaa vol.2 (kylläkin valmistaikinasta) ja kasvomaalaus-suunnittelua huomista lasten joulutapahtumaa varten, johon niitä lupasin hölmöyksissäni maalailemaan... En ole koskaan kasvoihin kuvia tuhrustellut, mutta muita kuvituksia kyllä! Kai ne poskiinkin onnistuvat jos paperillekin...:D



Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti