lauantai 23. elokuuta 2014

Jumissa

Vettä senkun vaan sataa, joka ikinen päivä! Tykkään syksystä ja vesisateestakin, mutta ehkä tämä jokapäiväinen kaatosade alkaa nyt kyllä jo hieman ärsyttämään. 


Mekko: Calvin Klein, kengät muistaakseni Dinskon


Juhlimme viime viikonloppuna mieheni ystävän häitä upeassa Leineperin ruukin miljöössä Ulvilassa. Paikka on todella kaunis ja ilmakin suosi! Aurinko paistoi kauniisti ja lämmintäkin riitti. Paikka oli koristeltu kivasti ja häät olivat tyylikkäät ja rennot, täysin hääparin näköiset...:)





Kirjoittaminen tuntuu tällä hetkellä tosi vaikealta. En saa tällä hetkellä itsestäni irti oikein mitään, vaikka uusia postausluonnoksia ja ideoita roikkuukin tuolla kansioissa. Olen pohtinut että lopetanko blogin nyt kokonaan ja poistan sen. Toisaalta en haluaisi, kun kirjoittaminen ja vanhojen tekstien lukeminen on tuntunut hyvältä ja niillä on saanut koottua ajanjaksoa. Paljon on kuitenkin tapahtunut muutamassa vuodessa, Porissa asuminen, oman kodin myyminen, muutto, uusi työ, rakentaminen... Blogi aiheuttaa minulle nyt suurta stressiä ja väsymystä, mutta toisaalta se on rakas harrastukseni ja "päiväkirjani", reseptipankkini ja pukeutumis- ja sisustusinspiraationi... 

Päätöstä en nyt ole vielä tehnyt.



8 kommenttia:

  1. Älä lopeta! Pidä vaikka taukoa niin kauan, että löydät taas inspiraation. Blogi on sinun juttusi, kuvat tosi kauniita ja tarinat kivoja luettavia. Älä anna kenenkään viedä sinulta omaa päiväkirjaasi!
    <3

    VastaaPoista
  2. Pidä vaan taukoa jos siltä tuntuu kyllä me täällä varrotaan. Kivasta harrastuksesta ei pidä ottaa stressiä, eihän se silloin enää kivaa ole ;))
    Ihanaa alkanutta syksyä sinne ja oikeen kivoja hetkiä siellä raksalla. Minäkin tulen sinne Pohjanmaalle, ruokamessuille joulu mielessä, hi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa syksyn aloitusta myös sinne! Me ehkä voimme vaikka törmätä ruokamessuilla...:)

      Poista
  3. Olisko vaan väsymystä ilmassa kun kesä taittuu syksyksi? Pidä pieni tauko ja lomaile blogista, ehkä pian saat taas uutta intoa hommaan. Sun kuvat on niin hienoja ja elämää mukava seurata, että toivon blogin pysyvän hengissä.

    Tsemppiä sinne! Voi hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tällä syksyn aloituksella on varmasti osuutta asiaan... kiitos kauniista sanoista <3

      Poista
  4. Näytät niin kauniilta tuossa mekossa! :) Ja blogin kanssa kannattaa pitää taukoa aina, kun siltä tuntuu. Harrastuksesta ei kannata tulla ikävältä tuntuvaa taakkaa. Uusi inspiraatio voi iskeä milloin tahansa :)

    VastaaPoista